Linkkejä

Setlementti Tampere ry tarjoaa mm. kriisipalveluita (esim. Perheväkivaltaklinikka, Rikosuhripäivystys) ja nuorten erityispalveluita (esim. tuettu asuminen, Tampereen Tyttöjen Talo) sekä tekee työtä maahanmuuttajien parissa:

Setlementti Tampere ry


Maahanmuuttovirasto:

http://www.migri.fi/


Löydä sopiva suomen kielen kurssi Finnishcourses.fi-palvelusta. Finnishcourses.fi-palvelussa on tietoja monen eri koulutuksen järjestäjän kursseista. Palvelussa on suomen kielen kursseja Helsingin, Tampereen ja Turun seudulta. Voit lukea kurssitietoja suomeksi, englanniksi tai venäjäksi:

http://www.finnishcourses.fi/fi


Hervannan Aikapankki on tarkoitettu kaikille Hervannassa ja sen lähistöllä asuville ihmisille. Aikapankki on palvelu, jossa vaihdetaan palveluksia työtunti työtunnilta:

Hervannan aikapankki


Tarjoaa palveluita vanhuksille:

Tampereen Vanhuspalveluyhdistys ry


Tunnetko oikeutesi Suomessa?
Pelkäätkö väkivaltaa kotona tai perheesi taholta?
Tarvitsetko apua omalla kielelläsi?
Tai jos et ole turvassa omassa kodissasi:

Monika naiset


Työvoimatoimiston sivulta saat tietoa työvoimatoimiston sekä työministeriön palveluista ja tehtävistä. Sivuilta löydät myös avoimia työpaikkoja:

Työvoimatoimisto


KELAn sivuilta löydät tietoa erilaisista tuista, kuten opintotuesta, työmarkkinatuesta, kotoutumistuesta ja kansaneläkkeestä:

KELA


Central Library of Tampere:

Tampereen Kaupunginkirjasto


Tampereen kaupungin sivulta löydät tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista Tampereella. Näiltä sivulta saat tietoa myös muun muassa sosiaali- ja perhepalveluista, liikuntamahdollisuuksista sekä koulutuksesta ja opiskelusta:

Tampereen kaupunki